Gebruik maken van de beschikbare subsidies of internationale financiering

Gebruik maken van de beschikbare subsidies of internationale financiering

Wilt u uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden en internationaal ondernemen? Dan heeft u hiervoor mogelijk financiering nodig. Dat is bij buitenlandse plannen extra complex. Een goed advies over de regelingen waar u aanspraak op kunt doen is erg belangrijk. Welke specifieke regelingen zijn op uw situatie van toepassing? Hoe pakt u het aan? Wat is daarin de juiste volgorde? Hoe zet u de financiering op?

Het Kreston netwerk biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van financierings- en subsidiemogelijkheden bij banken en andere kredietverschaffers in het land van vestiging van de betreffende partner. Zij kennen de financieringsmogelijkheden aldaar. En wij kennen de financieringsmogelijkheden in Nederland wanneer u in het buitenland wilt ondernemen. Een aantal regelingen in Nederland die u daarbij kunnen helpen zijn o.a. de regelingen die de overheid aanbiedt zoals:

  • Borgstelling MKB Krediet (BMKB)
  • Groeifaciliteit
  • Garantie Ondernemingsfinanciering (GO)
  • Finance for International Business
  • Faciliteit Opkomende Markten (FOM)

Wij leggen het graag aan u uit en bekijken welke regelingen op uw specifieke situatie van toepassing zijn. Wij helpen u tijdens het gehele proces.