Uniform transfer-pricing systeem opzetten

Uniform transfer-pricing systeem opzetten

Van Helden Relatiegeschenken (te Tiel) verbindt al meer dan 50 jaar succesvol mensen en organisaties. Keer op keer met de allerlaatste trends en telkens tegen de scherpste prijzen. Dat vereist een unieke werkwijze met alle noodzakelijke disciplines onder één dak. Van concept- en productontwikkeling, studiowerk en het aansturen van talrijke fabrikanten over de hele wereld tot de razendsnelle verzending van bedrukte relatiegeschenken.

Van Helden is een van de grootste Europese spelers op het gebied van relatiegeschenken. Om in verschillende landen zo succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk duidelijke afspraken tussen de Europese partners te maken. Waar moet je op zo’n moment aan denken en hoe leg je het goed vast?

Via Van Herwijnen Kreston hebben wij in diverse landen een uniform transfer-pricing systeem kunnen opzetten” aldus Michiel Warners, Group-Controller. Hiermee is de onderbouwing van onderlinge leveringen en diensten fiscaal goed gefundeerd. Wij hebben hierbij gebruik kunnen maken van het Kreston International netwerk in de landen Spanje, Duitsland, Frankrijk, Polen en Italië. Het voordeel hierbij is dat we wel 1 centraal lokaal aanspreekpunt hebben die alles voor ons regelt.

 


Van Herwijnen Kreston algemeen van-helden