Ondernemen in Zwitserland, vanuit Nederland de regie voeren

Ondernemen in Zwitserland, vanuit Nederland de regie voeren

Barmentloo Bloemenengros Holland is een Nederlandse onderneming (sinds 1948) gespecialiseerd in het exporteren van een breed assortiment snijbloemen van topkwaliteit. Barmentloo heeft bloemenlijnen door heel Zwitserland en benut de jarenlange ervaring om klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen met een uitstekende service.

Vanuit onvrede over de werkzaamheden van de toenmalige Zwitserse accountant heeft Jan Willem Barmentloo, directeur, hun Nederlandse accountant Van Duyn Van der Geer het vraagstuk voorgelegd. Hij heeft hen gevraagd de regie te nemen. Gezien het grote buitenlandse belang (Zwitserland) voor de onderneming is een goede en betrouwbare accountant ter plaatse noodzakelijk (en verplicht). Zij verwachten in Zwitserland eenzelfde kwaliteit en service ten aanzien van de behartiging van de buitenlandse activiteiten van de onderneming als in Nederland.

Van Duyn Van der Geer heeft het Kreston International netwerk aangesproken. Door heldere communicatie en gemakkelijke toegang wordt snel een goede partner gevonden in A&O Kreston Ortag. Tot op dag van vandaag een prettige en soepele samenwerking.

Printbarmentloo-logo