Behoefte aan betrouwbare Nederlandse en Engelse adviseur

Behoefte aan betrouwbare Nederlandse en Engelse adviseur

Waterpik International, Inc (“WPII”) is een volledige dochteronderneming van Waterpik, Inc. (“WPI”).  De Europese vestigingen van WPII verlenen verkoopondersteuning aan WPI met de verkoop van mondgezondheid producten in Europa.

WPII heeft momenteel twee vestigingen in Europa, één in het Verenigd Koninkrijk en één in Nederland. WPII ondersteunt de lokale verkoop. WPI houdt zich bezig met wereldwijde verkoop van consumentenproducten. En is marktleider in ontwerp, productie en marketing van persoonlijke gezondheidszorg producten, met inbegrip van douchekoppen, en consumenten- en professionele mond- gezondheidsproducten. WPI heeft voortdurende focus op innovatieve nieuwe productintroducties en streeft ernaar een redelijke jaarlijkse groei te realiseren op de Europese markt. Daarnaast verkoopt WPI een scala aan professionele mondverzorging producten aan de tandheelkundige Gemeenschap in Europa.

Keuze voor Kreston UK en Bentacera in Nederland
Het is duidelijk dat WPII zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk een betrouwbare belastingadviseur en accountant nodig heeft voor het adviseren in fiscale en juridische vraagstukken en voor het doen van de accountantswerkzaamheden. Kreston Reeves in het Verenigd Koninkrijk en Bentacera in Nederland hebben het voorrecht WPII te bedienen als cliënt.

WPII verwacht van de beide Kreston kantoren uitstekende partners te zijn in het voorzien in alle fiscale en boekhoudkundige behoeften van de organisatie.

BentaceraLogo Waterpik - Cases Bentacera